Mario Günü için bir “Büyük Açıklama”nın 10 Mart’ta LEGO’da gerçekleşmesi planlanıyor


Bu haftanın ilerleyen saatlerinde Lego, Mario ile ilgili bir duyuru yapacak.

10 Mart’ta yani bu Cuma gününe denk gelen Mario Günü’nde Lego, Mushroom Kingdom hayranları için yepyeni bir bina setini tanıtacak.

Mario Günü’nde, Lego Youtube cHannel, “özel içerikli ve büyük bir keşif” içeren bir sunuma ev sahipliği yapacak. Nintendo’nun aylık boyug Mario Day etkinliklerinin programı (üzerinden VGC).

Lego Mario yayını, 10 Mart Cuma günü 08:00 PDT, 11:00 EDT, 16:00 GMT ve 17:00 CET’de gerçekleştirilecek.

Resmi Lego Twitter hesabına göre, sunum sırasında “büyük yükseltmeler … ve daha da büyük açıklamalar” vaat ediliyor.

Mario’nun seyahatlerinden ve Mantar Krallığı’ndan ilham alan diğer resmi setler, bu ifşaatlara dahil edilmiş gibi görünüyor. Kullanıcının mevcut Lego Mario setleri için beğenisi bir yanıtla dile getirildi.hesap cevap verdi“10 Mart’ta tapılacak daha çok şey olacak!”

Mario-Day'in 10 Mart'ta-LEGO'da-gerçekleşmesi-planlanıyor_

Mevcut Lego Mario setleri, ikonik Mario yerel ayarlarının ve seviyelerinin kopyalarını, Luigi’s Mansion gibi yan oyunlardan karakterleri ve Mario oyunlarından düşmanları ve müttefikleri içeren karakter genişletmelerini içerir. Mighty Bowser ve Super Mario 64 Question Mark Block gibi daha önemli gelişmiş yapılar da kullanıma sunuldu.

12 Mart’a kadar, lego mağazası Lego Mario ürünlerini satın alan müşterileri ekstra VIP puanlarla ödüllendiren özel bir anlaşma yürütüyor.

Büyük Deku Ağacı’nın bir temsilini içeren sonraki sızıntılar, The Legend of Zelda Lego kitlerinin piyasaya sürüleceğini de ima etti.

Hangi Lego Mario kitlerini duymayı umuyorsunuz?




Kaynak : https://worldweeklynews.com/a-big-reveal-for-mario-day-is-planned-to-take-place-at-lego-on-march-10th/

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir